Noi suntem
Impact Production

Din 2006…adică mai bine de 10 ani am creat site-uri web de calitate și performanță. Oferim servicii digitale superioare pentru o mulțime  de clienți din variate domenii de activitate.

Misiunea

Misiunea noastră este să ne dedicăm 100% pentru cea mai înaltă calitate a designului web și a logo-urilor personalizate la un preț pe care oricine și-l poate permite. 

Ne angajăm să vă livrăm acest lucru prin inovație, servicii excelente pentru clienți și mândrie individuală pentru un proiect bine făcut! Uitați-vă la tarifele pachetului de servicii web cu abonament pentru a vedea cum dorim să ne îndeplinim misiunea.

Abordarea noastră

Scopul nostru este de a vă face viața mai ușoară. Asta înseamnă că vă vom ghida prin fiecare pas al procesului de producție web.

Nu este de ajuns să construim un site și să ne luăm „la revedere”. Dorim să dezvoltăm o legătură de durată cu dvs. pentru a putea progresa, construi și menține prezența companiei dvs. online la un nivel cât mai ridicat, cu un aspect modern și profesional.

Date de contact

Sediul social

Str. N. Titulescu, nr. 10C, bl. Columna, sc. C, ap.9

Punct de lucru

str. Marcus Aurelius, nr. 21
Alba Iulia, jud. Alba

Număr telefon

0741 321 829

email

info@impactpro.ro

Support

suport@impactpro.ro

Câțiva clienți

Himenaeos. Sed molestie, velit ut eleifend sollicitudin, neque orci tempor nulla, id sagittis nisi ante nec arcu. Fusce porta bibendum convallis.

Pentru orice informație vă stăm la dispoziție