Agenție web specializată în

Creare site web profesional

Generează mai multe vânzări și atrage potențiali clienți cu un site profesional creat pentru a fi performant. Indiferent de domeniul de activitate, fiecare companie trebuie să dețină un site web de prezentare.

Construiește-ți site-ul web cu o firmă specializată în web design.
uniE9C6

Consultanță Gratuită

Design Site Web făcut ca la carte

ImpactPro este specializată în soluții de web design profesional și eCommerce, care se concentrează pe obiectivele și țintele afacerii dvs.. Echipa noastră de experți utilizează cele mai recente tehnologii pentru a crea rezultate rentabile. De la site-uri de informare personalizate la aplicații bogate în date sau magazine online, ImpactPro va lucra pentru a vă înțelege obiectivele și pentru a oferi soluții potrivite nevoilor dumneavoastră.
uniE96E

Tarife
corecte

uniEBB6

Termene
respectate

uniE9A0

Calitate
Superioară

Cere o ofertă

"*" indicates required fields

Cu ce vă putem ajuta?*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
uniE83D

Domină toate dispozitivele

La ImpactPro construim site-uri web prietenoase pentru mediul mobil, concepute pentru a funcționa pe toate dispozitivele.

uniE803

Design personalizat

Trecem fiecare client printr-un proces creativ pentru a construi un site care să reflecte marca și să genereze vânzări.

uniE956

Capabilități de eCommerce

Dacă doriți să vindeți online, ați găsit experții în eCommerce! Aflați mai multe pe pagina noastră de servicii de web design Magazin Online.

team-presentation-line

Gestionați conținutul

Integrăm și construim sisteme de gestionare a conținutului ușor de utilizat, astfel încât să puteți păstra site-ului actualizat.

uniEB01

Găzduire Web

Pentru a simplifica lucrurile oferim găzduire web la prețuri avantajoase și pentru a controla mai ușor toate aspectele site-ului dvs.

uniE999

Înregistrare Domeniu

Dacă nu aveți un nume de domeniu înregistrat ne putem ocupa noi de tot procesul de înregistrare, configurare și prelungire valabilitate.

uniEA6F

Securitate avansată

În mod permanent site-ul dvs. va fi monitorizat, securizat prin certificat SSL și peste 50 de metode de protecție aplicate și testate.

uniEB2F

Optimizare viteză

Viteza de încarcare a unei pagini reprezintă un factor extrem de important așa că imaginile dvs. vor fi comprimate, codul va fi minificat, iar conținutul static va fi salvat în cache.

Păreri

Ce spun clienții despre ImpactPro?

Sunt foarte mulțumit de serviciile de la Impact Production. Am lucrat cu ei la 4 site-uri, design roll-up , cărți de vizită pentru niște clienți de-ai mei. Cei de la Impact nu s-au lăsat până nu am fost eu și clienții mei multumiți. Mulțumesc pentru colaborare și că nu renunțați la clienți după ce proiectul e gata. Spor la treabă.​
Așa ceva mai rar. Am vrut un site de prezentare curat, elegant și să meargă pe mobil. Nu aveam logo pentru că doar ce am înregistrat firma și mi-au facut ei logo-ul și site-ul pe baza modelului ales de mine. În 5 zile a fost lansat site-ul și sunt foarte mîndru de el. Mă bucur că v-am ales.
Excelentă treabă. Am vrut un site relativ mic, iar bugetul era destul de redus, dar am vorbit cu Marius de la Impact și mi-a recomandat site-ul web cu abonament. Am scăpat de toată bătaia de cap, cu domeniu, cu găzduirea, cu adresa de email. S-au ocupat ei de tot. Acum dețin un site profi pe bani puțini. Mulțumesc mult.
navigate_before
navigate_next