Site-ul tău va avea mereu informații proaspete

Administrare Web & Suport Tehnic

Pe lângă Securitatea și Mentenanța web, păstrarea site-ului web în „viață” și actualizarea informațiilor de pe el reprezintă încă un factor important prin care arătăm clienților și motoarelor de căutare că suntem activi.

Ne ocupăm și cu

Administrare conținut și Suport Tehnic

Site-urile web necesită foarte multă muncă. Nu este suficient să alegeți o temă, adăugați niște text și apăsați butonul „Publică”. Odată ce site-ul dvs. este live, există o mulțime de lucruri de monitorizat, întreținut și actualizat în mod constant. Orice te va îndepărta de rolul tău din companie va afecta afacerea ta. Același lucru ar trebui să fie valabil și pentru site-ul tău web.

Vei avea acces la panoul de control al site-ului pentru a putea actualiza informațiile de pe acesta, dar dacă timpul tău este limitat sau ți se pare prea complicat să faci acest lucru, nu trebuie să-ți faci griji deoarece ne ocupăm noi.

Eliberează-ți timpul și acordă

Mai multă atenție pentru afacerea ta

Obiectivul tău principal ar trebui să se concentreze asupra afacerii – furnizarea de servicii/produse către clienți și efectuarea acestora într-o manieră cât mai eficientă și consecventă.

Site-ul web este o parte esențială a afacerii tale și este nevoie de o mulțime de lucruri pentru a o menține în funcțiune.

La ImpactPro, vă ajutăm să vă scutiți de această povară în mod eficient – în timp, cost și calitate – pentru a-ți putea concentra toată atenția în afacere și în creșterea acesteia.