Agenție web specializată în

Creare Magazin Online

Proiectele noastre de comerț electronic se concentrează asupra furnizării unui mesaj clar despre produse și unor „chemări la acțiune” puternice pentru a împinge vizitatorii să acționeze. Interfețele de utilizator sunt proiectate intuitiv, paginile se încarcă rapid, iar finalizarea comenzii este floare la ureche. 
uniE9C6

Dezvoltăm cu pasiune

Magazine online performante

Tehnologia a schimbat comerțul pentru totdeauna. Creșteți-vă și susțineți afacerea prin descoperirea puterii unui magazin online. Indiferent dacă vindeți un produs sau un serviciu (sau ambele), puteți atinge și menține succesul cu această platformă, care vă permite să vă concentrați asupra vânzărilor și creșterea afacerii dvs.
uniE96E

Tarife
corecte

uniEBB6

Termene
respectate

uniE9A0

Calitate
Superioară

Cere o ofertă

"*" indicates required fields

Cu ce vă putem ajuta?*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
uniE83D

Cumpărături de pe orice dispozitiv

Vei fi unde sunt cumpărătorii tăi. Fie că este vorba de desktop, mobil sau tabletă, ajută clienții să achiziționeze produsul sau serviciul dvs. de pe dispozitivul preferat.

uniE803

Design personalizat

Magazinul online va avea o imagine profesionistă, intuitivă și aerisită, pentru a reflecta marca și să genereze vânzări.

uniEA03

Metode de plată

Oferiți clienților dvs. mai multe opțiuni de plată sigure, care sunt ușor de utilizat. Veți putea accepta plata la livrare, transfer bancar sau cu cardul de credit.

uniEA76

Gestiune Stocuri

Veți putea gestiona stocurile produselor foarte simplu din panoul de administrare. Cantitațile se actualizează automat în funcție de vânzări.

uniEABB

Cupoane și Reduceri

Clienților le place să economisească bani. Planificați și promovați cupoane și reduceri în jurul vacanțelor sau ori de câte ori doriți.

uniEABD

Căutare și Filtrare

Căutarea și filtrarea de produse într-un magazin online reprezintă un factor important și eficient de vânzare. Permite clienților să filtreze produse după culoare, mărime, marcă sau orice alt termen.

uniEB34

Feed-uri de produse

Putem creea feed-uri de produse speciale pentru Facebook, Google Merchant sau pentru revânzători ca actualizarea catalogului se produse să se facă automat.

uniE9C6

Siguranță și Securitate

Clienții dvs. vor avea parte de cumpărături în deplină siguranță, iar datele lor personale vor fi protejate de cele mai moderne sisteme.

uniEB01

Găzduire Web

Pentru a simplifica lucrurile oferim găzduire web la prețuri avantajoase și pentru a controla mai ușor toate aspectele site-ului dvs.

uniE999

Înregistrare Domeniu

Dacă nu aveți un nume de domeniu înregistrat ne putem ocupa noi de tot procesul de înregistrare, configurare și prelungire valabilitate.

uniEA6F

Securitate avansată

În mod permanent site-ul dvs. va fi monitorizat, securizat prin certificat SSL și peste 50 de metode de protecție aplicate și testate.

uniEB2F

Optimizare viteză

Viteza de încarcare a unei pagini reprezintă un factor extrem de important așa că imaginile dvs. vor fi comprimate, codul va fi minificat, iar conținutul static va fi salvat în cache.

Păreri

Ce spun clienții despre ImpactPro?

Sunt foarte mulțumit de serviciile de la Impact Production. Am lucrat cu ei la 4 site-uri, design roll-up , cărți de vizită pentru niște clienți de-ai mei. Cei de la Impact nu s-au lăsat până nu am fost eu și clienții mei multumiți. Mulțumesc pentru colaborare și că nu renunțați la clienți după ce proiectul e gata. Spor la treabă.​
Așa ceva mai rar. Am vrut un site de prezentare curat, elegant și să meargă pe mobil. Nu aveam logo pentru că doar ce am înregistrat firma și mi-au facut ei logo-ul și site-ul pe baza modelului ales de mine. În 5 zile a fost lansat site-ul și sunt foarte mîndru de el. Mă bucur că v-am ales.
Excelentă treabă. Am vrut un site relativ mic, iar bugetul era destul de redus, dar am vorbit cu Marius de la Impact și mi-a recomandat site-ul web cu abonament. Am scăpat de toată bătaia de cap, cu domeniu, cu găzduirea, cu adresa de email. S-au ocupat ei de tot. Acum dețin un site profi pe bani puțini. Mulțumesc mult.
navigate_before
navigate_next

Câteva machete create pentru magazine online