Editor Vizual ușor de folosit și performant

Puteți crea pagini nelimitate, pagini de destinație (landing pages), articole…etc. cu ajutorul Editorului Vizual. 

Foarte rapid, intuitiv și cu o mulțime de opțiuni disponibile cu peste 30+ de module.

Codul rezultat este compact și optimizat pentru fiecare dispozitiv și ecran.

PIXEL PERFECT

Personalizarea totală a aspectului paginii

Lungimea și înălțimea secțiunilor

Depășiți limitele paginilor clasice și banale cu controlul absolut asupra diferitelor secțiuni. Elementele din pagină alcătuiesc arhitectura de baza a paginii și vă permit să atingeți un nivel foarte ridicat de design.

Redimensionarea coloanelor

Schimbarea dimensiunii coloanelor nu a fost niciodată așa ușoară. Cu ajutorul mouse-ului puteți trage de marginea coloanei până când aspectul este cel corect. Aveți un control foarte ridicat asupra înălțimii și lățimii coloanelor pe fiecare dispozitiv în parte (telefon, tableta, laptop)

Poziția conținutului în interiorul coloanelor

Puteți poziționa coloanele în partea de sus, centrală și de jos a unei secțiuni sau o puteți întinde pe întreaga secțiune. Puteți, de asemenea, să poziționați conținutul în interiorul coloanei în același mod. Această caracteristică unică vă oferă libertatea de a crea un design mult mai personalizat.

Opțiuni pentru spațierea interioară și margini

Setați spațierea interioară (padding) și marginea pentru secțiuni, coloane și module, utilizând px, em sau %. Fără a utiliza % sau EM, rubrica pe care ați setat-o ​​poate deveni uriașă pe telefonul mobil. Setările dinamice ale dimensiunilor vă permit să profitați din plin de diferite posibilități de scalare.

Spațiul dintre coloane

Schimbați spațiul dintre coloane pentru a permite contiținutului dvs. să respire și să obțineți un design „aerisit”. Încercați diferite machete ale coloanelor și decideți optic care dintre ele se potrivește cel mai bine. Această setare este uimitor de simplă de personalizare, dar face o mare diferență în ceea ce privește rezultatul final.

Aveți nevoie de ajutorul nostru?

Scrieți-ne cu ce vă putem ajuta și vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

×

Coș