Suport Tehnic & Întreținere

Protejați-vă investiția printr-un plan lunar de întreținere și asistență. Putem să vă menținem site-ul la un nivel performant pentru toată perioada lui de viață.

  • Site-ul dvs. va fi securizat și monitorizat în permanență
  • Periodic vor fi realizate copii de rezervă (backups)
  • Actualizări și testări ale platformei și modulelor
  • Loialitate și suport de încredere.

Site-ul dvs. este foarte

Important

Așa că menținerea și protejarea investiției dvs. este la fel de importantă. 

Securitate

Un factor foarte important al site-ului. Verificăm și implementăm cele mai sigure metode de a proteja site-ul dvs. și datele clienților.

Backup-uri

Periodic se fac copii de rezervă site-ului pentru a putea restaura o versiune anterioară în caz de forță majoră.

Actualizări

Un alt factor important este actualizarea modulelor și plugin-urilor pentru a avea cele mai noi versiuni, îmbunătățite cu corecții de securitate și funcționalități.

Site-ul dvs. are nevoie de

Suport

Așa că menținerea și protejarea investiției dvs. este la fel de importantă. 

Suport site web WordPress

Site-urile web necesită foarte multă muncă. Nu este suficient să alegeți o temă, adăugați niște text și apăsați butonul „Publică”. Odată ce site-ul dvs. este live, există o mulțime de lucruri de monitorizat, întreținut și actualizat în mod constant. De la pluginuri. la adăugarea de conținut nou, suportul nostru wordpress facilitează afacerile să-și păstreze site-urile web la zi.

Orice te va îndepărta de rolul tău din companie va afecta afacerea. Ești deja conștient de asta. Același lucru ar trebui să fie valabil și pentru site-ul tău web.

Mai multă atenție asupra afacerii dvs

Obiectivul dvs. principal ar trebui să se concentreze asupra afacerii dvs. principale – furnizarea unui serviciu clienților dvs. și efectuarea acestuia într-o manieră eficientă și consecventă. Site-ul dvs. este o parte esențială a afacerii dvs. și este nevoie de o mulțime de lucruri pentru a o menține în funcțiune. La ImpactPro, vă ajutăm să vă scutiți de această povară în mod eficient – în timp, cost și calitate – pentru a vă putea concentra toată atenția în afacerea dvs.

Aveți nevoie de ajutorul nostru?

Scrieți-ne cu ce vă putem ajuta și vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

×

Coș