Design și dezvoltare Magazine Online

Proiectele noastre de comerț electronic se concentrează asupra furnizării unui mesaj clar despre produse și unor „chemări la acțiune” puternice pentru a împinge vizitatorii să acționeze. Interfețele de utilizator sunt proiectate intuitiv, paginile se încarcă rapid, iar finalizarea comenzii este floare la ureche. 

Caracteristici esențiale unui

Magazin Online

Tehnologia a schimbat comerțul pentru totdeauna. Creșteți-vă și susțineți afacerea prin descoperirea puterii unui magazin online. Indiferent dacă vindeți un produs sau un serviciu (sau ambele), puteți atinge și menține succesul cu această platformă, care vă permite să vă concentrați asupra vânzărilor și creșterea afacerii dvs.

Cumpărături de pe orice dispozitiv

Vei fi unde sunt cumpărătorii tăi. Fie că este vorba de desktop, mobil sau tabletă, ajută clienții să achiziționeze produsul sau serviciul dvs. de pe dispozitivul preferat.

Metode de plată

Oferiți clienților dvs. mai multe opțiuni de plată sigure, care sunt ușor de utilizat. Veți putea accepta plata la livrare, transfer bancar sau cu cardul de credit.

Gestiune Stocuri

Integrăm și construim sisteme de gestionare a conținutului ușor de utilizat, astfel încât să puteți păstra site-ului actualizat.

Cupoane și Reduceri

Clienților le place să economisească bani. Planificați și promovați cupoane și reduceri în jurul vacanțelor sau ori de câte ori doriți. Urmăriți utilizatorii și setați datele de expirare.

Căutare și Filtrare

Căutarea și filtrarea de produse într-un magazin online reprezintă un factor important și eficient de vânzare. Permite clienților să filtreze produse după culoare, mărime, marcă sau orice alt termen.

Siguranță și Securitate

Clienții dvs. doresc un loc sigur de cumpărături și se bazează pe dvs. pentru a-și proteja informațiile. Impact Production va construi pentru dvs. un site performant, sigur, în care clienții dvs. pot avea încredere.

Începeți cu o estimare personalizată

Înțelegem că proiectul dvs. web este unic și că afacerea are nevoi personalizate. Completați formularul de mai jos și vom reveni cu o estimare personalizată a prețurilor.

Detalii Contact

Informații magazin online

Aveți nevoie de ajutorul nostru?

Scrieți-ne cu ce vă putem ajuta și vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

×

Coș