Creare magazin online

✓ Design modern, care transformă vizitatorii în vânzări

✓ Viteze rapide, astfel încât utilizatorii să nu renunțe la coș în așteptarea încărcării paginilor

✓ Construit pe WooCommerce, platforma care împarte 41% din toate site-urile de comerț electronic

✓ Optimizat pentru dispozitive mobile

Caracteristici de care aveți nevoie pentru un site

eCommerce de succes

Tehnologia a schimbat comerțul pentru totdeauna. Păstrați-vă și susțineți afacerea prin descoperirea puterii unui site eCommerce. Indiferent dacă vindeți un produs sau un serviciu (sau ambele), puteți atinge și menține succesul cu această platformă, care vă permite să vă concentrați asupra funcționării și creșterii afacerii dvs.

Soluție eCommerce ușoară

Soluția noastră pentru eCommerce este WooCommerce în combinație cu WordPress, vă putem personaliza pe deplin experiența de cumpărături pentru a vă satisface nevoile unice și pentru a vă influența clienții să rămână loiali.

Gestiune Stocuri

Da, puteți să vă prezentați produsele într-o manieră impresionantă, dar ați știut că puteți gestiona și stocurile? Nu induceți în eroare clienții dvs. să achiziționeze un produs pe care nu îl mai aveți în stoc.

Cumpărături de pe orice dispozitiv

Vei fi unde sunt cumpărătorii tăi. Fie că este vorba de desktop, mobil sau tabletă, ajută clienții să achiziționeze produsul sau serviciul dvs. de pe dispozitivul preferat. Veți avea un site flexibil, cu o experiență de utilizare pe care clienții dvs. o vor aprecia.

Cupoane și Reduceri

Clienților le place să economisească bani. Planificați și promovați cupoane și reduceri în jurul vacanțelor sau ori de câte ori doriți. Urmăriți utilizatorii și setați datele de expirare. 

Metode de plată

Oferiți clienților dvs. mai multe opțiuni de plată sigure, care sunt ușor de utilizat. Veți putea accepta plata la livrare, transfer bancar, sau cu cardul de credit.

Siguranță și Securitate

Clienții dvs. doresc un loc sigur de cumpărături și se bazează pe dvs. pentru a-și proteja informațiile. Impact Production  va construi pentru dvs. un site performant, sigur, în care clienții dvs. pot avea încredere.

Pentru orice informație vă stăm la dispoziție