Voi pune asta aici – nimeni nu vă poate garanta un loc fruntaș pe prima pagină în lista de rezultate pe Google. Acest lucru se datorează faptului că noi, sau altă companie ce se ocupă de SEO, nu putem controla modul în care Google clasifică site-urile web. Modificările se fac în algoritmii Google și noi la ImpactPro folosim presupuneri foarte inteligente cu privire la ce strategii să folosim, dar încă nu putem să controlăm rezultatele Google. Orice companie de SEO care garantează loc fruntaș în lista de rezultate Google bazate pe serviciile lor de SEO, fără nici o taxă în avans, probabil face ceva ce nu ar trebui să facă și numele domeniului dvs. va avea de suferit. Vă recomandăm să citiți declarația oficială Google privind angajarea unei companii de SEO în care ei declară: „Feriți-vă de companiile SEO care pretind că garantează clasamentul”.

Servicii de SEO Garantate deseori includ:

 • Loc fruntaș în prima pagină garantat pentru cuvinte cheie foarte ușoare
 • Momeală folosind căutarea plătită
 • SEO externalizat
 • Copywriting prost
 • Tehnici de construire a link-urilor periculoase
 • Echipă de vânzări excelentă cu execuție slabă
 • Dezvoltare scăzută de legături de calitate
 • Programe SEO automatizate
 • și tactici înșelătoare

Să săpăm puțin mai adânc. Dacă faceți o căutare pe Google, rezultatele vor fi atât rezultate organice, cât și rezultate plătite, care vor avea în fața titlului cuvântul AD sau Anunț :

Google Quadwords (Rezultate plătite)

Anunțurile PPC sunt anunțuri pe care întreprinderile le cumpără prin Google Quadwords pentru a-și promova sau vinde produsele și serviciile. De fiecare dată când un utilizator face clic pe unul dintre aceste anunțuri, aceștia sunt duși la site-ul respectiv al companiei. Întreprinderile plătesc Google de fiecare dată când un utilizator face clic pe anunțul lor (prin urmare plătește pe clic). Acest lucru poate costa oriunde de la 0,80 lei la 200 lei și mai mult per clic. Totul depinde de cât de competitivă este industria respectivă.

Un algoritm Google determină ordinea anunțurilor în secțiunea plătită. Acest algoritm se bazează pe valoarea pe care o afacere este dispusă să o plătească pentru anunțul său și pentru „scorul de calitate” al site-ului său web.

Lista de căutări ecologice (rezultate neplătite)

Acestea sunt rezultatele căutării naturale și scopul ce trebuie stabilit pe termen lung pentru orice site web. Google utilizează algoritmi complecși care iau în considerare peste 200 de factori diferiți pentru a determina clasarea unui site web pentru un anumit rezultat al căutării. Cu cât este mai mare rank-ingul site-ului dvs. (în funcție de Google), cu atât va fi mai sus în lista de rezultate. Desigur, cu cât este mai competitivă o industrie, cu atât mai dificilă este obținerea locurilor de top.

Pot obține poziții înalte pentru o anumită expresie sau cuvânt cheie?

Pentru a obține un rang înalt în listele naturale, Google trebuie să vă considere o autoritate pentru fraza vizată. Cu cât termenul de căutare este mai generalizat, cu atât este mai dificil să se clasifice. De exemplu, „îngrijirea acronului pentru animale de companie” este mult mai ușor de clasificat decât decât „îngrijirea animalelor de companie”.
Google nu permite oamenilor să afle care este algoritmul lor de clasificare, cu toate acestea, cu cercetarea, testarea și experiența, profesioniștii din industrie sunt de acord că următorii sunt toți factori extrem de importanți:

 • Numărul și calitatea link-urilor de intrare
 • Titlul site-ului, utilizarea tag-urilor de titluri (h1,h2,h3…) și a cuvintelor cheie
 • Comentarii locale și mărturii (testimoniale)
 • Menționări Social media și clicuri
 • Viteza site-ului
 • Cantitatea de conținut (și cât de proaspătă este)
 • Structura site-ului
 • Optimizarea / Adaptarea site-ului pentru dispozitive mobile (telefoane, tablete)

Ne pare rău – nu oferim nicio garanție SEO, clasare (ranking) sau locul 1 în lista de rezultate

În concluzie, companiile SEO de renume cu siguranță nu pot și nu ar trebui să garanteze poziția pe Google de orice fel. Asigurați-vă că alegeți cea mai bună companie SEO bazată pe cercetarea dvs. . Din păcate, nu există nici un buton magic SEO pe care îl apăsăm pentru a obține locul 1 în lista de rezultate. Totuși, ceea ce putem face este să acordăm atenție algoritmului de clasificare și actualizărilor sale și să lucrăm în mod constant asupra modalităților de îmbunătățire a indexării site-urilor web. Aceasta, la rândul său, vă va ajuta să vă creșteți site-ul web în ceva care are cele mai bune șanse de reușită.

×

Coș