Consultant

„BizLocal” este o soluție elegantă, all-in-one pentru companii. De la integrarea cu retele sociale la Design Responsiv, „BizLocal” include tot ce aveți nevoie pentru a vă aduce afacerea online. Tema aduce armonie într-un echilibru între elementele de design simple și izbitoare.

Modelele de site-uri nu sunt limitate la domeniul de activitate prezentat. Modelul ales de dvs. va fi adaptat și personalizat pentru a reflecta imaginea afacerii dvs.. Dacă nu avem un model potrivit pentru dvs. vă rugăm să ne contactați și vom încerca să dezvoltăm un model nou care să vă fie pe plac

De la: 100,00 lei (TVA inclus) / lună

Clear

Nume domeniu (.ro) *

Dețineți acest domeniu? *

Logo (siglă)

(dimensiune max. 30 MB)

Inclus în abonament:

✓ Site web responsive (mobil, tableta, desktop)
✓ Înregistrare domeniu .ro
✓ Găzduire web
✓ 2 ore/luna de administrare conținut

✓ Formular de contact
✓ Suport tehnic (timp raspuns 24h-48h)
✓ Harta google maps
✓ Actualizare design in anul 3

✓ Actualizări module
✓ Securitate și monitorizare
✓ Certifical SSL
✓ Backup lunar

Site Web Responsive

Site-ul dvs. se va adapta perfect pe Calculator / Laptop, Tableta dar si pe telefon pentru a afișa informațiile de pe site într-un mod simplu și eficient.

Actualizari Continue

În calitate de membru, beneficiați de acces gratuit la toate actualizările. Vă puteți relaxa în siguranță, știind că site-ul dvs. va funcționa întotdeauna fără probleme.

Cod securizat și valid

Utilizăm cele mai bune practici de codificare pentru a se asigura că acestea sunt rapide și sigure. Temele noastre sunt compatibile cu W3C și fac obiectul unor audituri frecvente de securitate.

Compatibilitate

Ne asigurăm că toate site-urile noastre sunt compatibile cu cele mai populare browsere de internet. Este important ca site-ul dvs. să funcționeze bine pentru toți cei care îl vizitează.

Suport Tehnic

Asistență tehnică de vârf pentru toți clienții noștri. Cu personalul de asistență dedicat în spatele dvs., puteți fi siguri că veți avea site-ul în stare perfectă de funcționare, indiferent care este  nivelul dvs. de experiență.

Certificat SSL

Website-ul tau va fi encriptat folosind un certificat de securitate SSL. Astfel datele vizitatorilor sau a clientilor vor fi mereu in siguranta.

Garanția noastră de 100% client mulțumit

Dacă, din orice motiv, nu vă place site-ul creat, puteți obține o rambursare integrală oricând în termen de 30 de zile de la prima achiziție. Dacă aveți probleme, vă rugăm să contactați echipa de suport și vă vor ajuta fie să obțineți rezultatele de care aveți nevoie, fie să vă acorde o rambursare de 100%.

Întrebări frecvente

Cateva intrebari si raspunsuri frecvente. Pentru a vedea toate intrebarile frecvente accesati această pagina

Pentru cine e creat serviciul site web cu abonament ?

Acest tip de serviciu este destinat companiilor, organizatii non-profit sau oricarui tip de business ce nu doreste să investească sute, poate chiar mii de euro intr-un site web, dar doreste sa fie prezent online cu un site web bine pus la punct si optimizat.

Pot schimba perioada de facturare?

Da, perioada de facturare se poate modifica la 1, 3 și 6 luni. În funcție de perioada aleasă, tariful se va reduce. Schimbarea perioadei de facturare se poate face din Contul Meu - Abonamente - Modifica abonament.

Pot sa-mi administrez singur continutul de pe site?

Momentan nu. Conținutul și modificările de stil pe site vor fi făcute prin intermediul secțiunii de suport tehnic. În curând vom crea documentația și tutoriale pentru a putea face dvs. modificări urgente.

Pot renunța la abonament?

Da, puteti renunta la abonament în orice moment, fara nicio obligatie. Site-ul dvs. va inceta sa mai functioneze la data expirarii ultimei perioade achitate.

Oferiti suport tehnic?

Da. Puteti crea un tichet nou in sectiunea de suport tehnic pentru orice informație.

Pot să am gazduirea în altă parte?

Nu pentru site-urile web cu abonament. Se poate doar pentru site-urile web fără abonament. Vă rugăm sa ne contactați pentru o oferta de pret personalizată pentru un site web standard.