Fiecare site pe care îl construim este unic, însă structura procesului de dezvoltare rămâne aceeași. Pe tot parcursul procesului puteți vedea progresul, pe măsură ce actualizările sunt făcute pe site-ul dvs. web în timp real. Cronologia proiectului dvs. depinde de complexitatea site-ului dvs., indiferent dacă acesta este un design pentru eCommerce sau un site de informare de bază.

Analiza
Fiecare afacere este diferită și abordăm fiecare proiect în mod diferit. Analiza nevoilor dvs. este o necesitate. Ne alocăm timp să discutăm cu dvs., să vă înțelegem obiectivele și să începem să le planificăm pentru a deveni realitate.

Strategie
Vom lucra împreună cu dvs. pentru a construi o strategie care să ia cele mai bune servicii pe care le oferă compania dvs. și le combinăm cu un instrument de marketing profesional. Îți cunoști afacerea iar noi știm web design. Este strategia perfectă.

Design
După ce începe procesul de proiectare, este posibil să fiți implicat mai mult sau mai puțin, în funcție de dorințe. Putem începe cu ceva la fel de simplu ca un logo, dacă este necesar. În cele din urmă, veți avea oportunitatea de a aproba un design complet al site-ului. Modificările pot fi făcute în orice moment al procesului. Scopul nostru este satisfacția dvs.

Dezvoltare
Cu strategii puternice în vigoare și un design aprobat, suntem gata să începem faza de dezvoltare. În timpul acestei faze toate funcționalitățile sunt create și se implementează magazinul online dacă este nevoie. Acum, conținutul poate fi adăugat în paginile dvs. și produsele create în cazul magazinelor online .

Testare
Site-ul dvs. complet este acum gata pentru testare. Tehnicienii noștri caută orice probleme potențiale care pot împiedica funcționarea site-ului dvs. la potențialul său maxim.

Implementare
Odată ce totul a fost aprobat, site-ul dvs. este gata să fie lansat! Totul este pregătit, testat și funcționează perfect. Invită-ne la petrecerea de lansare, vom aduce mâncarea! 🙂

×

Coș